succesvol team energetix distributeurs

Succesvol team Energetix distributeurs

Ciselle Elgers is met Energetix Bingen

gestart in mei 2002 en

heeft een zeer succesvol team Energetix distributeurs opgezet!

Wat gaat u op deze pagina vinden?

– Kennismaking met Ciselle Elgers

– Persoonlijke toelichting op video

– Wat zijn de doelen en beweegredenen van Ciselle

Meer lezen? Scroll dan rustig naar beneden!

Veel succes!

 

Mijn naam is Ciselle Elgers  ( geboren 1961) en ik woon in Rotterdam met een steeds kleiner wordend gezin omdat de kinderen gaan uitvliegen, blijven  man en nog 2 labradoodles over. Wordt het nu rustiger? Dat dacht ik niet, tijd om mijn business verder uit te bouwen, te studeren en van deze website een goed werkend medium te maken. Verder kan en wil ik ook nog meer tijd besteden aan het begeleiden van de nieuwe Energetix distributeurs. Voor hen zal ik ook online Energetix  trainingen gaan geven, wanneer het zover is ook te vinden via deze speciale Energetix website!

Sinds 2002 werk ik als onafhankelijk distributeur voor ENERGETIX Bingen, ik heb het voorrecht gehad deze prachtig collectie Energetix magneetsieraden te mogen introduceren in Nederland. Momenteel zijn we met een enthousiaste groep succesvolle Energetix distributeurs actief in de Benelux en zelfs daar buiten.

 

Met veel plezier en trots denk ik aan al onze klanten die wij hebben mogen helpen met het hervinden van hun balans, kracht en energie.

Persoonlijk heb ik ervaren wat Energetix  magneten voor mijn eigen gezondheid hebben gedaan, als jong kind heb ik astma en eczeem gehad, later als tiener daarbij altijd ook zware menstruatie klachten en allergieën.

De situatie van vandaag is dat ik al 9 jaar geen astma aanvallen heb gehad en ook geen medicijnen heb gebruikt, mijn eczeem is rustig en kan ik gewoon verzorgen met Nivea uit een blikje. Mijn allergieën waren het moeilijkst maar ook daar is het momenteel rustig,  ik kan alleen nooit koemelk drinken of rode pepers eten maar daar is goed mee te leven! Mijn menstruatie klachten zijn minder geworden, met name de pijnen en de “moodswings” .

Met Energetix collega Renee, ikzelf en  Energetix directeur Roland Förster voorjaar 2013

 

Mijn uitdagingen met Energetix zijn:

  • mijn eigen ontwikkeling als Energetix ondernemer verder te ontplooien door studie en daarmee ook mijn Energetix teams verder te kunnen steunen bij hun successen.
  • het helpen van mensen met een mooie droom om deze waar te maken, door te werken met Energetix Bingen.
  • het trainen en begeleiden van nieuwe Energetix distributeurs
  • onze klanten te adviseren bij de aanschaf van een gezondheids ondersteunend sieraad uit de collectie van Energetix

U kunt nu direct doorklikken naar de Energetix webshop, waarbij u ook kunt kijken op de pagina “distributeur worden”

Er is ook plaats voor u in ons;

Succesvol team Energetix distributeurs !

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief. Naast het creëren van taarten voor  bijzondere gelegenheden kan ik ook intens genieten bij het maken van sushi. Voordat ons gezin echte hondjes kreeg ben ik begonnen om handtassen te maken in de vorm van huisdieren, dat is een beetje uit de hand gelopen. Ik biedt ze momenteel aan via facebook I.M. in love, ook spannend!