Over Energetix meer balans, kracht en vitaliteit

Energetix magneetsieraden kracht en vitaliteit

Met Energetix magneetsieraden kracht en vitaliteit en meer balans!

Wat gaat u vinden op deze pagina!  

– De geschiedenis van Energetix magneetsieraden in Bingen, de directie.

– Bij welke overkoepelende MLM organen zijn wij aangesloten?

– Op wie en wat richt Energetix zich?

– Onze Energetix productgroepen, sieraden, massage stenen, leeshulpen, waterverbetering, kinderen en huisdieren

Meer lezen, scroll dan de pagina door.

Succes

Energetix

Energetix is opgericht in 2002 in Duitsland, Bingen. Er werken inmiddels een kleine honderd mensen daar.  Energetix is actief nu in meer dan 30 landen en is een internationaal bedrijf met inmiddels miljoenen tevreden klanten. De omzet overschrijdt de 60 miljoen euro. Roland Förster is de CEO. Een sympathieke directeur die goed op de cijfertjes let en ervoor zorgt dat iedereen binnen het bedrijf het naar zijn zin heeft. Alle  Energetix medewerkers vormen een goed team, dit is ook voor de Energetix distributeurs voelbaar in de support!

(ontwerp afdeling/overleg)

Als zakenpartner is Energetix een zeer betrouwbare partij. Ze is aangesloten bij diverse beroepsverengingen.( FDVD/DSA uk /DSA USA)  We werken onder de ethische regels van deze organisaties, onze goede Energetix garantie regelingen voor de distributeurs en onze klanten zijn daar een voorbeeld van. De Energetix distributeurs leveren u op basis van de garantie regels goede service. Onze Energetix distributeurs kunnen voor hun eigen vragen terecht in hun eigen taal bij onze afdeling klanten service.

Energetix Bingen is een professioneel bedrijf dat de collectie en de artikelen ondersteunt met bijpassende flyers, brochures en handboeken. Ieder jaar komt er in september een nieuwe Energetix catalogus, voorzien van minimaal 150 nieuwe artikelen. Verder zijn er nog aanvullende Energetix seizoens catalogi, zoals: feestdagen/kerst, Valentijn, moeder-vaderdag en zomercollectie. Ieder jaar in augustus is er een feestelijke Energetix catalogus launch in Mainz, waar we dit jaar 2012 kennis mochten maken met onze “Star” Kevin Costner.

 

Als leider van het Nederlandse Energetix team verheug ik mij altijd erg op het weer ontmoeten van de enthousiaste en alle internationale collega’s. Onderling is er steeds vaker contact ook door de moderne mogelijkheden zoals facebook en linkedin. Voor nieuwe Energetix distributeurs is er een volledige opleiding ( Energetix succes academie) door gecertificeerde Energetix trainers. Verder zijn de online Energetix trainingen in opkomst. Het leren en overdragen van kennis en kunde is van groot belang en werkt nog steeds het best bij persoonlijke contacten.

trainingAls distributeur van Energetix kun je op meerdere manieren een inkomen verdienen. In persoonlijke verkoop maar ook met teambouw of nog beter een mooie combinatie daarvan! Parttime is het mogelijk enkele honderden euro’s per maand te verdienen met thuispresentaties, met team bouw kunt u een meer dan geriefelijk inkomen opbouwen.

Wat zou het voor u betekenen, wanneer u nooit meer zorgen zou hoeven hebben over het behouden van uw werk? U moeiteloos uw huis en huishouden kunt betalen? U de zorgen over uw pensioen kunt loslaten en u zich op uw gezonde oude dag mag verheugen? Hoe zou het voelen om ook geld te kunnen schenken aan doelen die u na aan het hart liggen of wellicht kinderen/kleinkinderen financieel te kunnen ondersteunen bij hun studie? Wat zou u ervaren wanneer u nooit meer geldzorgen zou hoeven hebben. Vraagt u het mij gerust, dit alles ( eerlijk gezegd op de kleinkinderen na, die heb ik nog niet) heb ik dit al mogen ervaren en met verwondering en dankbaarheid gevoeld welke vrijheid Energetix  mij en mijn gezin gegeven heeft.

 

U kunt met mij daarover altijd van gedachten wisselen. Bel u mij 0031 624080199. Ciselle Elgers

Energetix richt zich op 3 groeimarkten: gezondheid & wellness, directe verkoop en sieraden & accessoires.  Energetix laat zich eenvoudig aanbevelen en verkopen, vanuit huis, op het werk maar ook op beurzen en braderieën. Het is veel eenvoudiger dan dat ik zelf eerst dacht. In 11 jaar tijd heb ik een prachtig bedrijf opgebouwd met een inkomen dat al mijn persoonlijke wensen waar maakt.

Voor een extra speciale werking heeft Energetix ook nog een serie zwaardere magneten voor speciale toepassingen, kijkt u daarvoor bij “Energetix powerhart en Energetix massage stenen Pebble”, verder hebben we producten om uw drinkwater te vitaliseren, erg goed voor mensen met huid, maag en darmklachten. Voor nog een extra ondersteuning bieden we u graag onze Energetix Power Drink aan met o.a. cranberries en Acai bes.

kinder serieWe vergeten bij Energetix ook niet uw kinderen en huisdieren. De kinderen  en tegenwoordig ook Energetix tiener collectie volgt de actuele trends in de mode. De Energetix kleuter collectie is kleurrijk en speels, vele combinatie mogelijkheden.

Voor de tieners “YOUNG STARS” hebben we ene collectie speciaal voor de jonge dames en heren

 

Kijkt u ook voor de huisdieren collectie in de webshop!

Water verbeteringsproducten
Ons water is niet meer zo “rijk” als vroeger, veel van ons drinkwater wordt keer op keer hergebruikt.

Vitaliseer nu uw water, 10 minuten in een glas kraanwater, drink het op en ervaar de kracht en balans verbetering.

Water met magneet energie is eenvoudiger op te nemen door uw lichaam en kan zeer weldadig zijn voor mensen met maag en darmproblemen. Door ervaring aanbevolen voor rolstoelgebruikers!

We bieden u waterstaafjes of een glas onderzetter.

Tip van onze buitenlandse collega’s, plaats een Energetix waterstaafje bij uw snijbloemen in de vaas en geniet langer van uw bloemen!

Energetix Leeshulpen

 

Erg nieuw! 2 modellen leesbrillen in 2 kleuren in 3 leesscherptes….

Ze staan spiksplinter nieuw op de website, magneten in de pootjes precies uitkomend op belangrijke energie punten op de schedel. Bijzonder geschikt voor computergebruikers!

Energetix neemt zijn productkwaliteit heel serieus en laat ook regelmatig testen uit voeren. Op verzoek zijn hiervan publicaties op te vragen. Verder waardeert Energetix ook zijn hardwerkende distributeurs extra.

De Energetix distributeurs die uitzonderlijke resultaten behalen kunnen rekenen op prachtige reizen en interessante trainingen. Zo gingen de meest recente reizen naar Bali en Praag of Istanbul. Veel nieuwe Energetix collega’s maken en reisje een beetje dichterbij als een beloningstrip naar Bingen, waar het hoofdkantoor staat, een wijnproeverij is daar meestal een onderdeel van! Voor veel mensen is Energetix een groot avontuur, zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling, emancipatie en vrijheid geven veel van onze  Energetix distributeurs een groter zelfvertrouwen. Doorzettingsvermogen is het sleutelwoord van de meest succesvolle onder ons.

 

Collega Renee Piguet op bezoek met Energetix bij de Hugo Tempelman stichting in Zuid- Afrika, een Energetix charity project.

Zelf mag ik verkeren in het hoogst haalbare binnen onze organisatie, lid zijn van de internationale Starclub, de 60 meest succesvolle distributeurs ter wereld van Energetix. Een positie die alleen door eerlijkheid, hard werken, leren en delen behouden kan blijven.

Neemt u ook de Energetix uitdaging aan, ik zal u heel graag begeleiden.