Producten, magneetsieraden, powerhart, massagestenen, watervitalisering

Energetix stylingtips

Tijd voor styling en tips! 

 Wat gaat u op deze pagina vinden?

– Persoonlijk styling tips met de Energetix sieraden

– Geschenkbonnen

– Onderhouds tips voor uw sieraden

 

Wilt u meer lezen, scroll dan op uw gemak door!

Veel stylingplezier!

 

De keuze voor een Energetix sieraad is heel persoonlijk, u kiest het om de “looks”

of om de werking ervan voor uw welzijn.

Uw sieraad moet uw persoonlijkheid en uw style benadrukken.

Bent u uitbundig, dan kiest u voor spannende en wellicht kleurrijke sieraden.

Wellicht combineert u graag meerdere armbanden en colliers. Het kiezen van uw juwelen kunt u vergelijken met het samenstellen van uw garderobe. Het is belangrijk dat u zich er goed bij voelt en dat het bij uw Fashion style past.

Wat prachtig wanneer uw outfit en sieraden goed op elkaar zijn afgestemd. De keuze van uw juwelen zouden uw outfit helemaal compleet moeten maken. Op deze manier springt u er extra positief uit!

Feel like Paris Hilton?

Vraag uzelf af wat voor effect u met uw sieraad wil bereiken.Wilt u het opvallend hebben of veel meer op de achtergrond. Moet het expliciet mooi zijn? Of wilt u het wat subtieler?

Denk er goed over na of de juwelen passen bij de gelegenheid. Uw uitgaanskleding vraagt om iets anders dan uw kleding voor uw werk of sollicitatie.

Bent u groot of klein?

Bij grote mensen komen de grotere  sieraden vaak beter uit.

Bent u tenger, dan staan de meer klassieke ontwerpen u natuurlijk beeldschoon

Vraag u zelf van te voren af hoelang een sieraad moet meegaan en hoe vaak u het zult dragen.

 

Is het sieraad voor u comfortabel. Kunt u zich er prettig in bewegen en hindert u niet?

Als er een mogelijkheid is te passen, maak daar dan ook gebruik van of houdt het in uw hand om het eens goed te bekijken.U kunt eenvoudig uw eigen sieraden combineren met Energtix, ons edelstaal laat zich goed mixen met zilver en ook met goud.Er zijn veel bicolour sieraden van Energetix zodat u nog beter kunt combineren. Draagt u designer of echt gouden juwelen gerust samen met Energetix, het kan geen kwaad en staat vaak verrassend goed!

Onze duurzame sieraden van Energetix zijn een prima alternatief voor een vakantiereis of buitenlandbezoek, laat u uw kostbare sieraden veilig thuis, in de kluis en zie er gewoon super uit met onze collectie. Wanneer u Energetix sieraden goed onderhoud en er geen extreme dingen mee doet kunt u er jarenlang plezier van hebben. Koop zo nu en dan iets nieuws uit de Energetix collectie voor de afwisseling en de langere duurzaamheid van uw collecties.

Energetix sieraden lenen zich uitstekend als geschenk!  U mag altijd ruilen als u per ongeluk de “plank heeft misgeslagen” of overweeg een Energetix cadeaubon om de keuze van de ontvanger vrij te laten, het zal zo zeker gewaardeerd worden!

Enkele van onze sieraden hebben een rodium laag, daardoor hebben ze en echte “zilver ‘kleur ”.

Onze Energetix collectie  goud, is edelstaal met een laagje ( 4 micron) goud. Met deze sieraden is het goed er iets voorzichtiger mee om te gaan, het schuren dagelijks over een muismat geeft slijtage, draag dan edelstaal of doe uw gouden armband tijdens het werk aan de andere pols.

Pas bij goud, parels en stenen ook op met parfum of haarlak, dat is trouwens de zelfde tip als bij echte juwelen!

ringen

 

Hebt u een roze huiskleur, dan past over het algemeen zilver erg goed bij u, heeft u een warme huidskleur dan staat goud vaak beter, probeer eens uit!,

Wellicht een combinatie van goud en edelstaal ook heel aantrekkelijk.

Het kiezen van ringen kan heel leuk zijn. Er is echt een overdaad aan keuze: van heel verfijnd tot extravagant. Ringen staan in ieder geval het best op mooi gemanicuurde handen. Sommige mensen kiezen voor veel ringen maar over het algemeen geldt….. less is more.  Zowel de lengte als de dikte van uw vingers zijn erg bepalend in de keuze van de ring. Vergeet ook niet wat er in uw dagelijks leven/werk van u gevraagd wordt. Het plaatje moet ten slotte kloppen.

Voordat u een collier koopt is het belangrijk de maat van uw hals te weten vooral wanneer u het product via internet wil aanschaffen. Een gemiddelde hals heeft een collier nodig van ongeveer 40 cm. Het is natuurlijk ook handig om uw oude collier op te meten. U kunt ook kiezen voor een collier van 75 cm of langer.  Deze kunt u dan dubbel doen of knopen er in leggen. Als u een gekleurd collier kiest let er dan ook goed op dat deze past bij de tint van uw huid en niet alleen uw kleding!

 

Nog een tip: wanneer uw hals lang is werkt een klein collier visueel vaak beter. Dus bij een korte hals liever een langer collier.

heren serie

Wanneer u een armband aan wilt schaffen moet u zich afvragen voor welke gelegenheid dit bedoelt is en hoe vaak u hem dan zult dragen. Armbanden zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn hele grote bangles tot hele smaakvolle armbanden versierd met edelstenen. Over het algemeen moet een armband niet te strak zitten. Ook mogen er geen haartjes in gaan klemmen.

Wanneer u meer haren op uw armen heeft dan kun beter een iets grovere schakel nemen of leer. Leer kan soms een beetje gaan zweten. Bruin leer kan altijd iets donkerder worden. Een te grote armband ziet er rommelig uit en een te kleine beperkt u in uw bewegingsvrijheid.

De maat kunt u het beste bepalen door een meetlint om uw pols te doen. Tel dan 0,5 a 1cm op voor een smalle armband en 1 a 1,5 cm voor een brede armband. Laatste tip: in de zomer kunnen uw polsen uit gaan zetten bij erg warm weer. Hou hier rekening mee!

 

Een mooie armband gecombineerd met een horloge staat ook altijd heel leuk.

Energetix heeft tegenwoordig weer een horloge in de collectie, u kunt hierbij bandjes verwisselen en iedere dag uw horloge op uw outfit aanpassen .

Een collectie bijpassende bandjes

vindt u op de website!

Ook in de keuze van uw oorbellen zijn er eindeloze mogelijkheden. Tegenwoordig zie je hele grote maar er zijn ook kleine knopjes. De grote van een oorbel bepaalt heel erg wat u wilt over brengen. Hoe groter, hoe opvallender. Dit trekt dus ook de aandacht weg van de rest van uw gezicht. Het is verstandig hiermee te experimenteren en feedback van uw vrienden te vragen. Het grappige is dat kleine oorbellen u groter doen lijken en grote … uw oren kleiner!

Een leuke tip: uw oorbellen qua vorm tegenovergesteld aan uw gezicht te dragen. Als u een rond gezicht hebt dan maken ronde oorbellen uw gezicht nog ronder maar rechte oorbellen of druppelvormige verscherpen uw contouren.

 

Wanneer je sieraden aan het uitzoeken bent voor een bijzondere dag als bijvoorbeeld je trouwdag dan zul je over het algemeen je bruidsjurk net aan hebben. Werk dan met een shirt of een topje aan in dezelfde kleur als de bruidsjurk. Probeer ook er ook voor te zorgen dat de halslijn overeenstemt met de bruidsjurk. Denk er natuurlijk om hoe je dan je haar gaat dragen! Wanneer je besluit om Energetix sieraden te dragen op je bruiloft, draag ze dan net als je bruidsschoenen thuis al een tijdje.

Magneetsieraden kunnen invloed hebben jouw gestel, soms even een paar dagen vaker naar het toilet bijvoorbeeld, dat wil je niet meemaken op je trouwdag, dus zorg ervoor dat je lichaam al in balans is met de sieraden. Vergeet ook op je trouwdag niet water te drinken!

Met je keuze begin je met het collier.

Wanneer de bruidsjurk is voorzien van allerlei kantwerk en andere mooie versierselen kun je beter voor een wat strakker collier zo zijn dan je jurk en het sieraad niet in strijd om de aandacht. In het andere geval: een eenvoudige jurk, deze kun je pimpen met bijvoorbeeld een uitbundiger collier eventueel met steen of hanger. Dat is dan een indrukwekkend fashion statement.

Met parels zit je altijd goed, wanneer dat helemaal je style is kun je bij Energetix zeker terecht!

Wanneer uw haar opgestoken is dan doen druppelvormige oorbellen het vaak heel mooi. Maar echt schitterend zijn oorbellen met Swarovski.

Heb je power nodig voor een sollicitatie, promotie of een andere gelegenheid waar je sterk en krachtig voor de dag wilt komen, zorg dan dat je sieraden niet de hoofdtoon voeren, tenzij het voor dat bedrijf nu net belangrijk is, bv een gesprek om Energetix distributeur te worden.