Energetix Home party

Energetix Homeparty

Gezellig thuis of op locatie een Energetix homeparty en daarvoor een cadeau ontvangen!

 Wat gaat u op deze pagina vinden?

Een Energetix sieraden presentatie bij u thuis of op locatie

– Energie , kracht en balanstesten

– De Energetix home party bonus/cadeau regeling voor gastvrouwen/heren

– Energetix home party Sale!

– Aanvragen Energetix catalogus rechts

– Directe doorlink naar Energetix webwinkel rechts

Wilt u meer lezen?

Scrollt u dan door naar onder…

Veel plezier!

Een ENERGETIX HOMEPARTY bij u thuis,

 

wanneer het u schikt met met de gasten die u zelf kiest

met de luxe van persoonlijke aandacht voor u en uw gasten!

 

Een Energetix Bingen magneetsieraden thuis party geeft u de mogelijkheid op een gezellige vrijblijvende wijze kennis te maken met onze Energetix producten. Voorafgaand aan de party ontvangt u een aantal Energetix catalogi en achtergrond informatie over de Energetix producten en collectie.

Ik help u met plezier met tips en advies om uw gasten uit te nodigen en er een geweldige Energetix thuis party van te maken!

Een Energetix thuis party is een aantrekkelijk evenement, het is allereerst gezellig maar ook inhoudelijk, informatief, leerzaam maar ook ontspannen en interactief.

Wanneer u een aantal enthousiaste gasten mensen wilt uitnodigen, kunnen zij onder het genot van een kopje koffie kennis maken met Energetix producten. Soms denken mensen dat magneetsieraden  alleen bij spirituele mensen horen of bij mensen met gezondheidsproblemen. Dit is niet het geval.

Veel mensen vinden de Energetix sieraden ook gewoon erg mooi en duurzaam en kopen ze onze Energetix collectie om er als sieraden van te genieten! 6-10 personen op de party is een prima aantal, zo kan iedereen persoonlijk aandacht krijgen en ook op zijn eigen gemak kijken en passen.

 

In het begin van de Energetix party presenteer ik u de sieraden,

de  gebruikte materialen en de toepassingen van de magneetenergie.

 

Natuurlijk is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Er is veel te vertellen over de werking van de Energetix magneten en veel gasten vinden dit erg interessant. Voor een aantal mensen is het dan ook helemaal nieuw! Om te laten zien wat magneten voor je kunnen doen, kunnen we een aantal balans en kracht testjes doen.

Heel eenvoudig en ook amusant! Dit leidt altijd wel tot wat opwinding, verbazing en dikke pret. Er zijn een aantal spiertesten o.a de balanstest, de lenigheidstest en de krachttest.

Ook is het mogelijk te voelen wat de massage stenen voor u kunnen doen.

Dit wordt over het algemeen als weldadig en ontspannend ervaren.

Wanneer er belangstelling is voor de water verbeterings producten, magnetiseren we ook water om te zien wat dit betekend voor balans en kracht.

Na dit alles is er de mogelijkheid tot het bekijken passen en bewonderen van de Energetix collectie en natuurlijk de aanschaf van de sieraden.

Een presentatie op locatie geeft u en uw gasten alle ruimte en rust om met Energetix in contact te komen. Er is geen “verkoop” druk. We respecteren uw gasten in al hun beslissingen. Zijn er stukken in de Energetix collectie die op uw presentatie niet mogen missen, laat u het mij al van te voren weten, we hebben zoveel items en dat kan bijna niet allemaal meer mee in 1 keer. Wat u op het verlanglijst heeft staan zal ik graag voor u meenemen.

Wanneer al uw gasten een keuze hebben kunnen maken en hebben afgerekend ( pinbetalingen mogelijk) heeft u de gelegenheid om voor uzelf iets naar uw eigen smaak uit te zoeken. U profiteert hierbij van de 10 % regeling .

– U mag voor 10 % van de omzet Energetix sieraden uitkiezen. Dit kan soms aardig oplopen als de gasten enthousiast waren, soms wel tot 50 of 60 euro.

– Deze bonus mag u ook ontvangen in de vorm van een Energetix waardebon.

– U kunt ook uw bonus van 10 % gebruiken voor een korting op een wat duurder sieraad of op een 2e artikel

In ieder geval ontvangt u ongeacht de omzet aan het begin van uw party alvast een welkoms geschenk als dank dat u mij en Energetix wilt ontvangen in uw huis.

 

Een Energetix  party wordt over algemeen als leuk, informatief, nuttig en vooral gezellig ervaren.

Belt u mij om een afspraak te plannen.

0031 (6) 24080199 Ciselle Elgers

 

NIEUW!

Als afsluiter van de avond neem ik speciale Energetix SALE mee, als verrassing voor uw gasten nadat alle reguliere Energetix aankopen afgehandeld zijn.